Naše produkty
Kopčeková zmrzlina pred svojím plnením do gastronádob vzniká vo výrobníkoch zmrzliny, komplexných zariadeniach, ktoré sa líšia podľa potrieb gastronomického prevádzky veľkostí, objemom, rýchlosťou výroby a množstvom vstavaných funkcií.
Malá cukráreň - jednoduché výrobníky kopečkové zmrzliny
Stolný vertikálne výrobník zmrzliny s produkciou 5 alebo 10 kg zmrzliny za hodinu neobsahuje síce žiadne pokročilé funkcie, dielenským spracovaním ale dosahuje obvyklé špičkovej kvality. Chladiaci valec opatrený miešadlom s nerezovými lopatkami zakončenými plastovou stierkou zaisťuje vysoký výkon pri dlhej životnosti.
Najnáročnejší zákazník - kombinovaný výrobník kopčekové zmrzliny
Výrobníky hard zmrzliny série Twin spájajú funkciu výrobníka s Pasteurom. Obe časti môžu fungovať súčasne, v spolupráci i nezávisle. Pokročilé výrobníky sa potom neobmedzujú len na výrobu zmrzliny, ale umožňujú produkciu celého radu ďalších potravín.