Hotline: +420 511 189 990
czsk

Skúšobné centrum

Naše produkty

Články

13. 05. 2022

Ľadová triešť úplne neodmysliteľne patrí k teplým letným dňom. Svojimi výraznými farbami spoľahlivo pritiah...

11. 05. 2022

Väčšina cukrárov dnes považuje čokoládu pri svojej profesii ako potrebnú surovinu. Hoci sa ešte stále v odb...

09. 05. 2022

Čo je to temperácia čokolády a ako prebieha? Aké zásady je potrebné dodržať pri práci s čokoládou, aby bol ...

Aj keď u každého prístroja samozrejme uvádzame kompletné technické špecifikácie a detailný popis, nič vám nenahradí osobnú skúsenosť. Preto sme pre vás v Brne otvorili skúšobné centrum, v ktorom si môžete akýkoľvek z našich produktov nezáväzne a samozrejme zadarmo vyskúšať.

Náš vyškolený personál vám zodpovie všetky otázky týkajúce sa prevádzky jednotlivých strojov, poradí s ich údržbou a upozorní na jednotlivé rozdiely a prednosti. Spoločne s vami tak budeme schopní na mieste vybrať to najvhodnejšie vybavenie pre vašu prevádzku, s ohľadom na jej konkrétne potreby.

Vyplňte náš jednoduchý formulár a navštívte nás v našom skúšobnom centre, kde vám ponúkame prehliadnutie a vyskúšanie strojov na zmrzlinuvýrobníkov šľahačkychladiacich vitrín a mnoho ďalšieho.

Predviesť produkt:

Polia označené * prosím vyplňte
Odesláním formuláře přijímáte naše Zásady o ochraně osobních údajů.

Články

13/05/2022

Ľadová triešť úplne neodmysliteľne patrí k teplým letným dňom. Svojimi výraznými farbami spoľahlivo pritiah...

11/05/2022

Väčšina cukrárov dnes považuje čokoládu pri svojej profesii ako potrebnú surovinu. Hoci sa ešte stále v odb...

9/05/2022

Čo je to temperácia čokolády a ako prebieha? Aké zásady je potrebné dodržať pri práci s čokoládou, aby bol ...