Hotline: +420 511 189 990
czsk

Výrobníky šľahačky

Naše produkty

Články

13. 05. 2022

Ľadová triešť úplne neodmysliteľne patrí k teplým letným dňom. Svojimi výraznými farbami spoľahlivo pritiah...

11. 05. 2022

Väčšina cukrárov dnes považuje čokoládu pri svojej profesii ako potrebnú surovinu. Hoci sa ešte stále v odb...

09. 05. 2022

Čo je to temperácia čokolády a ako prebieha? Aké zásady je potrebné dodržať pri práci s čokoládou, aby bol ...

Poznáte po chuti pravou šlehačku?

Vaši zákazníci ano, kupte si profesionální výrobník.

Je nemysliteľné, aby profesionálni cukráreň používala šľahačky v spreji, alebo šľahačku vyrábala ručne. Už od 0,5 l produkcie šľahačky za deň sa jednoznačne oplatí výrobník šľahačky Frigomat.

Stroje na šľahačku Frigomat

Stroj na šľahačku disponuje chladeným zásobníkom na smotanu o veľkostiach medzi 2,5 a 9 litrov, z dôvodu zachovania konzistencie šľahačky a hygieny je však chladená celá cesta až ku koncu výdajného kohúta. Výrobník šľahačky, niekedy tiež nazývaný šlehačkomat, umožňuje dávkovanie smotany nielen zo zásobníka, ale aj rovno z obalu tetrapakov, a podľa nastavenia dosahuje nášľah 300%.

Všetka údržba stroja je veľmi jednoduchá, nevyžaduje zložitú montáž ani špeciálne umývacie prostriedky.

Články

13/05/2022

Ľadová triešť úplne neodmysliteľne patrí k teplým letným dňom. Svojimi výraznými farbami spoľahlivo pritiah...

11/05/2022

Väčšina cukrárov dnes považuje čokoládu pri svojej profesii ako potrebnú surovinu. Hoci sa ešte stále v odb...

9/05/2022

Čo je to temperácia čokolády a ako prebieha? Aké zásady je potrebné dodržať pri práci s čokoládou, aby bol ...