Naše produkty
- Točená zmrzlina
- Kopčeková zmrzlina
- Vitríny s výrobníkom
- Kombinované stroje
- Pastery
- Výrobníky nanukov
- Výrobné linky na zmrzlinu
- Šokery a konzervátory
- Cukrárske stroje
- Chladiace a mraziace vitríny
- Chladiace a mraziace stoly
- Pece a konvektomaty
- Výrobníky ľadovej triešte
- Stroje na čokoládu
- Výrobníky horúcej čokolády
- Príslušenstvo
- Predajné stánky a prívesy
- Bazar cukrářské stroje
Články
Ľadová triešť úplne neodmysliteľne patrí k teplým letným dňom. Svojimi výraznými farbami spoľahlivo pritiah...
Väčšina cukrárov dnes považuje čokoládu pri svojej profesii ako potrebnú surovinu. Hoci sa ešte stále v odb...
Čo je to temperácia čokolády a ako prebieha? Aké zásady je potrebné dodržať pri práci s čokoládou, aby bol ...
Nejmenší jednokomorový výrobník ledové tříště NINA
Najmenší výrobník ľadovej triešte. Sú určené pre malé prevádzky a považujú sa za tzv. Ekonomickú variantu pre dolnková ponuku týchto produktov. Tieto výrobníky ľadovej triešte majú jednoduché ovládanie, obsluhu i údržbu. Vďaka malému obsahu van, možno miešať malé množstvo ľadovej triešte, zároveň nedochádza k zbytočnému vylievaniu zvyškov ľadovej triešte do odpadu, hodí sa teda do všetkých prevádzok ako doplnkový sortiment.
Elektronická kontrola: vizuálna kontrola nastavenia pomocou LED panela.
Vyrába: ľadovú triešť, chladené nápoje, sorbety, točený jogurt a možno miešať aj produkty s alkoholom.
Dávkovacie kohút - extrémne silný, úplne bezpečný a dokonale hygienický, pri výdaji stačí nepatrná sila.
Dokonalá hygiena - každý komponent je odnímateľná pre dôkladné čistenie.
Prevedenie - vďaka čistému nerezovému opláštenie s polepiteľné grafikou je možné vytvoriť pre každého klienta tzv. PRIVATE LABEL, osobitý dizajn. Štandardné farebné prevedenie (biela)
Rozmery: 130x375x445 mm
Obsah vane: 2 litre
Váha: 11 kg
Napájanie: 230 V
Príkon: 230 W
Napětí | 230 V |
---|---|
Šířka | 130 mm |
Hloubka | 375 mm |
Výška | 455 mm |
Váha | 15 kg |
Barva | bílá |
Chlazení | vzduch |
Kapacita zásobníku | 2 l |
Počet zásobníků | 1 |
Příkon | 330 W |
Články
Ľadová triešť úplne neodmysliteľne patrí k teplým letným dňom. Svojimi výraznými farbami spoľahlivo pritiah...
Väčšina cukrárov dnes považuje čokoládu pri svojej profesii ako potrebnú surovinu. Hoci sa ešte stále v odb...
Čo je to temperácia čokolády a ako prebieha? Aké zásady je potrebné dodržať pri práci s čokoládou, aby bol ...