Naše produkty
- Točená zmrzlina
- Kopčeková zmrzlina
- Vitríny s výrobníkom
- Kombinované stroje
- Pastery
- Výrobníky nanukov
- Výrobné linky na zmrzlinu
- Šokery a konzervátory
- Cukrárske stroje
- Chladiace a mraziace vitríny
- Chladiace a mraziace stoly
- Pece a konvektomaty
- Výrobníky ľadovej triešte
- Stroje na čokoládu
- Výrobníky horúcej čokolády
- Príslušenstvo
- Predajné stánky a prívesy
- Bazar cukrářské stroje
Články
Ľadová triešť úplne neodmysliteľne patrí k teplým letným dňom. Svojimi výraznými farbami spoľahlivo pritiah...
Väčšina cukrárov dnes považuje čokoládu pri svojej profesii ako potrebnú surovinu. Hoci sa ešte stále v odb...
Čo je to temperácia čokolády a ako prebieha? Aké zásady je potrebné dodržať pri práci s čokoládou, aby bol ...
Malý výrobník s produkcí i hustších krémů a tříští
Výrobník sorbetta GT1 TOUCH je najnovším zástupcom špeciálnych výrobníkov modelového radu GT. Vďaka týmto strojom, ktoré spôsobili revolúciu, sa otvorila možnosť všetkým reštauráciám, hotelom a kaviarňam, vyrábať mrazené dezerty, točenú zmrzlinu a ďalšie výrobky vlastnej produkcie, tej najvyššej kvality. Nechajte sa hýčkať modernou technológiou dotykového displeja, elektronicky nastaviteľnými otáčkami motora a teploty produktov, možností prednastaviť si vlastné výrobky a k nim ideálne nastaviť kompletný chod stroja. Možno programovať aj za pomocou USB. Tento výrobník sorbetu je vybavený vaňou s obsahom vákua medzi stenami, zabraňuje sa tak odovzdávanie chladu do okolia a zároveň prijímanie tepla z okolia, šetrí sa tak spotreba elektrickej energie a zároveň sa skracuje doba prípravy.
Stroje pre produkciu - mrazených dezertov, mrazených krémov, sorbetto, ľadovej triešte, točeného jogurtu, čapované zmrzliny. Produkty možno miešať aj s alkoholom.
Tieto výrobníky v atraktívnom prevedení s elektronickým riadením a kontrolou, pripraví vynikajúce vysoko našľahané produkty lahodnej chuti a hustejšie konzistencie, vďaka vyššej sile a otáčkam motora.
Bezpečnostné opatrenia - pri nadvihnutí veka sa automaticky blokujú všetky miešacej časti, čím sa chráni obsluha stroja pred poranením
Dávkovacie kohút -extrémně silný, úplne hygienický, pri výdaji stačí aj nepatrná sila
Dokonalá hygiena -všetky časti, ktoré sú v kontakte s produktom, sú jednoducho rozoberateľné pre dokonalé čistenie
Prevedenie - nerezové opláštenie s polepiteľné grafikou, možné vytvoriť pre každého klienta tzv. PRIVATE LABEL, osobitý dizajn.
Napětí | V |
---|---|
Šířka | mm |
Hloubka | mm |
Výška | mm |
Váha | kg |
Barva | |
Chlazení | |
Kapacita zásobníku | 1x6 l |
Počet zásobníků | 1 |
Příkon | 350 W |
Video
Články
Ľadová triešť úplne neodmysliteľne patrí k teplým letným dňom. Svojimi výraznými farbami spoľahlivo pritiah...
Väčšina cukrárov dnes považuje čokoládu pri svojej profesii ako potrebnú surovinu. Hoci sa ešte stále v odb...
Čo je to temperácia čokolády a ako prebieha? Aké zásady je potrebné dodržať pri práci s čokoládou, aby bol ...