Hotline: +420 511 189 990
czsk

Vitríny – základ vašej obchodnej stratégie

Naše produkty

Články

13. 05. 2022

Ľadová triešť úplne neodmysliteľne patrí k teplým letným dňom. Svojimi výraznými farbami spoľahlivo pritiah...

11. 05. 2022

Väčšina cukrárov dnes považuje čokoládu pri svojej profesii ako potrebnú surovinu. Hoci sa ešte stále v odb...

09. 05. 2022

Čo je to temperácia čokolády a ako prebieha? Aké zásady je potrebné dodržať pri práci s čokoládou, aby bol ...

Určite ste niekedy zažili ten úžasný pocit, keď uvidíte nádherne vyzdobenú zmrzlinu alebo zákusok, ktorý Vás priamo magicky priťahuje. Iste si potom nebudete ten zázrak dlho prezerať, ani Vás nebude príliš zaujímať, koľko stojí a kúpite si ho.

Zmrzlinové vitríny

Prvý dojem z vystavované zmrzliny je pre úspešnosť predaja úplne zásadné. Preto je veľmi dobré nepodceniť nikdy tento fakt a ukázať svetu Váš sortiment v plnej kráse. Ako na to? Základom správnej prezentácie je kvalitná zmrzlinová vitrína. Pri zaobstaraní vitríny dbajte nielen na funkčnosť a parametre, ale aj na jej vzhľad. Zmrzlinové vitríny totiž nie sú len strojom na mrazenie a prezentáciu, ale vďaka originálnemu dizajnu aj dotvárajú celkový vzhľad predajne. Pri inštalácii ju umiestnite na dobre viditeľné a ľahko prístupné miesto. Vitríny sa vyrábajú v najrôznejších tvaroch a veľkostiach. Niektoré sú určené pre usadenie na zem, iné možno umiestniť aj na stôl. Preto pred inštaláciou zmrzlinové vitríny všetko starostlivo zmerajte a premyslite.

Stolná zmrzlinová vitrína PETIT GEL

Medzi menšie modely patrí napríklad zmrzlinová vitrína PETIT GEL, ktorú možno použiť pre kopčekovú zmrzlinu, ale aj pre iné cukrárske výrobky, ako sú mrazené torty a zákusky. Vďaka svojmu peknému dizajnu a malým rozmerom sa skvele hodia do interiérov reštaurácií, cukrární i bistier. Vitrína má dostatočný chladiaci výkon, s ktorého pomocou dosahuje teplotu až -25 °C (teplotu je možné nastaviť termostatom). Vnútorný priestor je dostatočne veľký a možno doň pohodlne umiestniť 4×2,5 litra zmrzliny, alebo 2 päťlitrovej vaničky. Pokiaľ použijete vitrínu aj pre iné cukrárske výrobky, iste oceníte vypuklý horný kryt, ktorý zväčšuje kapacitu vitríny, ale tiež dáva zákazníkom možnosť prezrieť Váš sortiment zo všetkých strán.

Otáčivá vitrína na zmrzlinu TONDA 15

Chcete si pri predaji kopčekovej zmrzliny uľahčiť prácu a mať všetky druhy vždy po ruke? Potom je pre Vás ideálnym riešením otáčavá vitrína. Vďaka otočnému mechanizmu, ovládanému pedále a prepracovanému dizajnu, budete mať vždy všetko na dosah. Tento typ vitríny je vhodný ako pre priamy predaj, tak pre predvádzanie zmrzliny. V tomto režime sa vnútorná časť vitríny trvalo pomaly otáča a zákazník si ľahko prehliadne celý výber zmrzliny. Nastavenie umožňuje okrem iného aj zmenu smeru otáčania. Táto zmrzlinová vitrína bola testovaná pri teplote 35 °C a 60% vlhkosti. Je teda ideálnym mraziacim zariadením aj pri sparných letných dňoch a v teplotne náročnejších prevádzkach. Vitrína na zmrzlinu TONDA 15 je vybavená dokonalou teplotnou izoláciou a inteligentným riadením mrazenie aj rozmrazovanie. Vďaka tomu je energeticky úsporná a napriek tomu dokáže uchovať zmrzlinu po dlhú dobu vo vynikajúcom stave. V kombinácii s otáčaním je teda ideálnym pomocníkom každého cukrára, pri predaji zmrzliny aj jej prezentácii.

Cukrárske – chladiace vitríny

Hlavnou úlohou chladiacich cukrárskych zariadení je udržiavať potraviny čo najdlhšie v čerstvom stave. Väčšinou býva teplota v chladiacich vitrínach od 2 do 6 °C. Pre dobré fungovanie obchodu však nestačí iba produkty chladiť a spoliehať na to, že si ich zákazník nájde. Treba je tiež správne, viditeľne zákazníkovi ukázať, aby mohol "ochutnávať očami".

Panoramatická vitrína SAGI SIRYO SPACE

Medzi obľúbené chladiace vitríny patrí SAGI SIRYO SPACE. Táto presklená cukrárska vitrína je vo svojej kategórii tým, čím je Rolls-Royce medzi autami. Vyniká nápaditým dizajnom, ktorý sa spravidla hodí do akéhokoľvek interiéru. Valcový tvar v kombinácii s otočnými policami (obsahuje 5 políc s priemerom 71 cm) a dokonalým vnútorným osvetlením, realizovaným pomocou LED technológie, vytvára unikátne priestor pre predvedenie Vašich výrobkov. Vďaka precíznemu spracovaniu a obehového chladenie, dosahuje vitrína vysokej stability a rovnomernosti teploty na všetkých policiach a tým aj dlhotrvajúce čerstvosti cukroviny. Teplotný rozsah chladenie vitríny je +2 °C do +10 °C.

Chladiaca vitrína QPS 1300 VRV kombinovaná

Trojitá panoramatická prosklená chladící vitrína QPS 1300 VRV s nemlživými skly, je další z řady kvalitních a spolehlivých cukrářských vitrín. Vyznačuje se snadným ovládáním, elegantním designem a vysokou užitnou hodnotou. Vitrína je díky celokovové konstrukci pevná. Proto je vybavena kolečky a lze s ní pohodlně manipulovat. Posouvání s vitrínou je tedy snadné a většinou ji není nutné vyklízet, ani naklánět. Použitá technologie chlazení (oběhem vzduchu), zajišťuje trvalou vnitřní vlhkost vzduchu 75% a teplotní rozsah od +4 do +10°C, při okolní teplotě do + 30 °C. Teplota je nastavitelná pomocí elektronického ovládání a snadno kontrolovatelná vestavěným digitálním teploměrem. Vnitřní prostor je osazen celkově deseti nastavitelnými policemi (2x5), z nichž je šest (v prostřední části) otáčivých. Policový prostor je kvalitně osvětlen zářivkami nebo LED diodami. Vitrína se dobře hodí do vnitřních prostor hotelů, restaurací, barů, cukráren i dalších provozů, kde je třeba chladit a vizuálně prezentovat například dorty, nebo nejrůznější zákusky.

Kombinovaná mraziacavitrína MELANIE – NOVINKA

Je výnimočná možnosťami umiestnenia produktov a teda šírkou ponuky, ktorú môžete vo svojom podniku odprezentovať. Melanie je ako jediná vyrobená zo zrkadlovo lesklého hliníka. Tento model má aj dotykovú obrazovku. Dve rady LED diód dodávajú vitríne atraktívny vzhľad a zaručujú úsporu energie.

Články

13/05/2022

Ľadová triešť úplne neodmysliteľne patrí k teplým letným dňom. Svojimi výraznými farbami spoľahlivo pritiah...

11/05/2022

Väčšina cukrárov dnes považuje čokoládu pri svojej profesii ako potrebnú surovinu. Hoci sa ešte stále v odb...

9/05/2022

Čo je to temperácia čokolády a ako prebieha? Aké zásady je potrebné dodržať pri práci s čokoládou, aby bol ...