Naše produkty
- Točená zmrzlina
- Kopčeková zmrzlina
- Vitríny s výrobníkom
- Kombinované stroje
- Pastery
- Výrobníky nanukov
- Výrobné linky na zmrzlinu
- Šokery a konzervátory
- Cukrárske stroje
- Chladiace a mraziace vitríny
- Chladiace a mraziace stoly
- Pece a konvektomaty
- Výrobníky ľadovej triešte
- Stroje na čokoládu
- Výrobníky horúcej čokolády
- Príslušenstvo
- Predajné stánky a prívesy
- Bazar cukrářské stroje
Články
Ľadová triešť úplne neodmysliteľne patrí k teplým letným dňom. Svojimi výraznými farbami spoľahlivo pritiah...
Väčšina cukrárov dnes považuje čokoládu pri svojej profesii ako potrebnú surovinu. Hoci sa ešte stále v odb...
Čo je to temperácia čokolády a ako prebieha? Aké zásady je potrebné dodržať pri práci s čokoládou, aby bol ...
3 - pákové stroje na točenou zmrzlinu FRIGOMAT KISS 3G Power VERTIKAL s gravitačním plněním, 2 řídící jednotky, 2 nezávislé motory, pro vysoký výkon a dokonalé produkty.
3 - pákové stroje na točenú zmrzlinu FRIGOMAT KISS 3G Power VERTIKAL s gravitačným plnením, 2 riadiace jednotky, 2 nezávislé motory, pre vysoký výkon a dokonalé produkty. Jedná sa o mobilné prevedenie výrobníkov čapované zmrzliny s najvyšším komfortom obsluhy a vysokou výrobnou kapacitou. Tieto stroje na točenú zmrzlinu sú kompaktné elektronicky riadený stroje na točenú zmrzlinu s jednoduchým ovládaním. Vyrába 2 + MIX druhov; Mimo čapované zmrzliny ďalej ponúka možnosť výroby sorbetto, granity, točeného jogurtu, mousse a mnoho ďalších špecialít.
Výrobníky čapované zmrzliny KISS 3G Power VE boli vyvinuté pre najvyššie nároky zákazníkov na špičkový dizajn, jednoduchosť obsluhy s dôrazom na vysokú výrobnú kapacitu. Vďaka svojej vysokej výrobnej kapacite je schopný kompenzovať odberné špičky.
Stroje na točenú zmrzlinu KISS 3G Power VO majú dve na sebe nezávislé riadiace jednotky, ktoré pracujú samostatne a každá riadi jednu stranu stroja. Vďaka tejto elektronike a riadiacim mikroprocesorom stroja možno vždy nastaviť ideálne hustotu produktov. Každá z týchto jednotiek riadi jeden motor. Možno teda vedľa seba bez problémov prevádzkovať úplne nesúrodé produkty, alebo stále vydávať len jeden druh bez druhý tuhol alebo řídnul. Vďaka tomuto možné nielen jednoducho meniť aj za prevádzky počas dňa hustotu produktov ale napríklad pracovať len na jednej polovici stroja. Napríklad v zimnom období, alebo s blížiacim sa koncom smeny nie je potrebné miešať ďalšie zmes. Možno napríklad jednu stranu úplne dopredať a odstaviť z prevádzky, alebo rovno aj pri prevádzke ju začať čistiť, bez toho aby ste museli končiť s výdajom. Počas výroby znázorňujú jednotky na display v akej fáze výroby sa produkt nachádza. Možno tiež elektronicky meniť a kontrolovať napríklad teplotu v nádobkách a ďalšie vyhodnocovacie parametre, programovanie a ostatné servisné úkony. Riadiaca jednotka je tiež vybavená systémom alarmov upozorňujúcich na možné závady. Skúsení prevádzkovatelia ocenia okrem iného inovatívne umiestnenie poistné odkvapkávacieho vaničky odkvapu za hriadeľom na čele stroja pre lepšiu dostupnosť.
Zmrzlinové stroje na točenú zmrzlinu KISS 3G Power VO sú vybavené nerezovými zásobníkmi zmesi na 2x16 litrov. Súčasťou je tiež včasná signalizácia dochádzajúce zmesi v zásobníku. Miešadlá valcov LONG-LIFE z nerez ocele majú neobmedzenú životnosť, mení sa iba jeho plastové lopatky. Vďaka týmto plastovým častiam nedochádza k opotrebeniu vojne, čím sa tiež výrazne predĺžila jeho životnosť a zvýšil nášľah produktov. Chladiace systémy na uchovanie zmesi cez noc a pri odstavení prevádzky. Chladenie zásobníkov je možné nastaviť. Tento zmrzlinový stroj na točenú zmrzlinu je vďaka svojej veľkosti a výrobnej kapacite odporúčaný pre exponované predajne s vyšším predajom.
Provedení | mobilní |
---|---|
Příchutě 1 nebo 2+MIX | 2+MIX |
Počet porcí / hodinu | 570 |
Gravitační nebo s čerpadlem | gravitační |
Hodinová produkce | 40 kg |
Kapacita zásobníků v l | 2x16 l |
Výška/Šířka/Hloubka | 144x53x77 cm |
Příkon | 4,1 kW |
Chlazení | voda nebo vzduch |
Napájení | 400 V |
Váha | 203 kg |
Články
Ľadová triešť úplne neodmysliteľne patrí k teplým letným dňom. Svojimi výraznými farbami spoľahlivo pritiah...
Väčšina cukrárov dnes považuje čokoládu pri svojej profesii ako potrebnú surovinu. Hoci sa ešte stále v odb...
Čo je to temperácia čokolády a ako prebieha? Aké zásady je potrebné dodržať pri práci s čokoládou, aby bol ...