Hotline: +420 511 189 990
czsk

Šokery a konzervátory

Naše produkty

Články

13. 05. 2022

Ľadová triešť úplne neodmysliteľne patrí k teplým letným dňom. Svojimi výraznými farbami spoľahlivo pritiah...

11. 05. 2022

Väčšina cukrárov dnes považuje čokoládu pri svojej profesii ako potrebnú surovinu. Hoci sa ešte stále v odb...

09. 05. 2022

Čo je to temperácia čokolády a ako prebieha? Aké zásady je potrebné dodržať pri práci s čokoládou, aby bol ...

Mimořádně výkonné chladící zařízení pro skokové snížení teploty produktu bez rizika znehodnocení

Nezbytnost pro jakýkoliv gastronomický provoz

Proti bežným lednicím alebo aj profesionálnym chladiacim skriniam ponúkajú šokery, čiže šokové schladzovače, bleskové schladenie a zamrazenie potravín.

Šokery - šokové schladzovače

Rýchle ochladenie pripravených pokrmov, najmä potom ovocie, zákuskov, alebo gastronádob so zmrzlinou, zamedzuje zmene farby, tvaru a chuti, strate na objeme a kvalite. Sofistikované systémy strážiaca včasné zatvoreniu dverí a vnútornú klímu potom zabraňujú ďalšie kondenzácii vody na povrchu chladených potravín.

Potravinárske šokery

Šokery sa podobne ako ďalšie profesionálne gastro vybavenie, vyrábajú kompletne z nerezovej ocele, a konštrukciou uľahčujú rýchlu manipuláciu aj časté umývanie. Vnútorné rozmery zodpovedajú štandardom veľkosti gastronádob.

Články

13/05/2022

Ľadová triešť úplne neodmysliteľne patrí k teplým letným dňom. Svojimi výraznými farbami spoľahlivo pritiah...

11/05/2022

Väčšina cukrárov dnes považuje čokoládu pri svojej profesii ako potrebnú surovinu. Hoci sa ešte stále v odb...

9/05/2022

Čo je to temperácia čokolády a ako prebieha? Aké zásady je potrebné dodržať pri práci s čokoládou, aby bol ...