Hotline: +420 511 189 990
czsk

Banskobystrický kraj

Naše produkty

Články

13. 05. 2022

Ľadová triešť úplne neodmysliteľne patrí k teplým letným dňom. Svojimi výraznými farbami spoľahlivo pritiah...

11. 05. 2022

Väčšina cukrárov dnes považuje čokoládu pri svojej profesii ako potrebnú surovinu. Hoci sa ešte stále v odb...

09. 05. 2022

Čo je to temperácia čokolády a ako prebieha? Aké zásady je potrebné dodržať pri práci s čokoládou, aby bol ...

2010

Cukrárnička Křiváň

Malá praktická profesionální zmrzlinová vitrína

Stroj:

2009

Predaj točenej zmrzliny Rimavská Sobota

Pákovy výrobník točenej zmrzliny

KLASS 202P

Cukráreň

Výrobník ľadovej triešte ( ľadovej drti )

2008

Cukráreň Malachov

Výrobník zmrzliny, kopčekovej zmrzliny, sorbetta aj granity

Cukráreň Brezno

Výrobník zmrzliny, kopčekovej zmrzliny a sorbetta

Točená zmrzlina Rimavská Sobota

Pákovy výrobník točenej zmrzliny

KLASS 222P

Prevádzka

Výrobník ľadovej triešte ( ľadovej drti )

Starší

Reference na vyžádání

Díky desítkám let působení značky FRIGOMAT na českém i slovenském trhu Vám starší regionální reference předložíme na vyžádání.

Články

13/05/2022

Ľadová triešť úplne neodmysliteľne patrí k teplým letným dňom. Svojimi výraznými farbami spoľahlivo pritiah...

11/05/2022

Väčšina cukrárov dnes považuje čokoládu pri svojej profesii ako potrebnú surovinu. Hoci sa ešte stále v odb...

9/05/2022

Čo je to temperácia čokolády a ako prebieha? Aké zásady je potrebné dodržať pri práci s čokoládou, aby bol ...