Hotline: +420 511 189 990
czsk

Prenájom výrobníkov ľadovej triešte

Naše produkty

Články

13. 05. 2022

Ľadová triešť úplne neodmysliteľne patrí k teplým letným dňom. Svojimi výraznými farbami spoľahlivo pritiah...

11. 05. 2022

Väčšina cukrárov dnes považuje čokoládu pri svojej profesii ako potrebnú surovinu. Hoci sa ešte stále v odb...

09. 05. 2022

Čo je to temperácia čokolády a ako prebieha? Aké zásady je potrebné dodržať pri práci s čokoládou, aby bol ...

Radi by ste začali s predajom nového sortimentu, alebo bojíte sa ako budú reagovať zákazníci a neviete či sa vám investície do nového zariadenia vyplatia? Práve pre tieto prípady vám ponúkame bezplatný prenájom výrobníkov ľadovej triešte, ktorá vám umožní ihneď začať predávať bez zbytočného rizika. A pokiaľ zistíte, že vám prístroj vyhovuje, môžete si ho kedykoľvek v priebehu prenájmu odkúpiť do osobného vlastníctva a natrvalo tak rozšíriť svoju ponuku.

Podmienkami pre bezplatný prenájom zariadenia je zmluvný odber surovín pre tento prístroj a zloženie vratnej kaucie na dobu prenájmu. Zariadenie spravidla prenajímame na jednu sezónu, avšak minimálne na dobu 4 mesiacov. Po vypršaní tejto doby máte celkom 3 možnosti:

  1. Výrobník vrátiť, ukončiť prenájom a nechať si vrátiť zloženú kauciu.
  2. Prednostne si výrobník ľadovej triešte prenajať aj na ďalšiu sezónu.
  3. Odkúpiť prístroj do osobného vlastníctva.

Po dobu prenájmu výrovníkov za nich samozrejme držíme záruku a servis my. Akýkoľvek problém teda vyriešime čo najrýchlejšie a k vašej plnej spokojnosti. 

Máte záujem o prenájom výrobníkov ľadovej triešte? Odošlite nám vyplnený formulár a naši pracovníci vás čoskoro kontaktujú pre poskytnutie podrobnejších informácií.

Prenájom výrobníkov

Polia označené * prosím vyplňte
Odesláním formuláře přijímáte naše Zásady o ochraně osobních údajů.

Články

13/05/2022

Ľadová triešť úplne neodmysliteľne patrí k teplým letným dňom. Svojimi výraznými farbami spoľahlivo pritiah...

11/05/2022

Väčšina cukrárov dnes považuje čokoládu pri svojej profesii ako potrebnú surovinu. Hoci sa ešte stále v odb...

9/05/2022

Čo je to temperácia čokolády a ako prebieha? Aké zásady je potrebné dodržať pri práci s čokoládou, aby bol ...