Naše produkty
- Točená zmrzlina
- Kopčeková zmrzlina
- Vitríny s výrobníkom
- Kombinované stroje
- Pastery
- Výrobníky nanukov
- Výrobné linky na zmrzlinu
- Šokery a konzervátory
- Cukrárske stroje
- Chladiace a mraziace vitríny
- Chladiace a mraziace stoly
- Pece a konvektomaty
- Výrobníky ľadovej triešte
- Stroje na čokoládu
- Výrobníky horúcej čokolády
- Príslušenstvo
- Predajné stánky a prívesy
- Bazar cukrářské stroje
Články
Ľadová triešť úplne neodmysliteľne patrí k teplým letným dňom. Svojimi výraznými farbami spoľahlivo pritiah...
Väčšina cukrárov dnes považuje čokoládu pri svojej profesii ako potrebnú surovinu. Hoci sa ešte stále v odb...
Čo je to temperácia čokolády a ako prebieha? Aké zásady je potrebné dodržať pri práci s čokoládou, aby bol ...
Kombinované stroje CHEF, multifunkční stroj CHEF LCD 30 je pasterizátor zmrzlinové směsy, výrobník krémů, čokolád, polev, náplní, těst a dalších produktů v klasickém tradičním stylu. Oba modely této řady se vyznačují vertikálně.
Miešače, výrobník zmrzliny a variče krémov CHEF LCD 30 a CHEF LCD 60 sú univerzálne stroje určené do gastronomických a cukrárskych prevádzok. Tieto cukrárske stroje majú všestranné využitie: chladí, varí, emulgujú, pasterizovať, samozrejme aj konzervujú podľa moderných hygienických predpisov.
Stroj je vybavený špeciálnym systémom miešadlá pre dokonalé oslabenia zmesi, ktoré umožňuje zmenu rýchlosti emulgácia podľa typu ingrediencie. Všetky diely, ktoré sú v styku so zmesou, idú ľahko demontovať a vyčistiť. Pre jednoduchšie čistenie je stroj vybavený sprchou, ktorú možno napojiť na teplú vodu. Jednoduché ovládanie pomocou panelu umiestneného v pravom hornom rohu umožňuje jednoduchú obsluhu. Oba modely sa dajú tiež použiť pre miešanie krémov, jogurtov, čokolády, marmelády a pri cukrárskej výrobe. Digitálne nastaviteľný program umožňuje poloautomatickú výrobu požadovaných produktov. Reaguje veľmi rýchlo na všetky povely. Pracovné teploty pri výrobe krémov sú nastaviteľné od 30 - 115 ° C a dajú sa programovať v režime od 1 minúty do 12 hodín a 59 minút. V chladiacom systéme je použitý ekologický plyn.
V stroji je naprogramované mnoho cukrárskych programov ako napr. Výroba zmrzlinovej zmesi, pasterizácia, čokoláda, temperovanie mliečnej, bielej a horkej čokolády, temperovaná Gianduia, cukrársky krém Ganache, cukrový sirup, varenie krémov, varenie ovocných krémov, príprava ovocného želé, pasterizácia jogurtu, želatíny, žĺtkového krému, maslových krémov, krém San Giuseppe a Zabaione, čokoládový krém, vanilková omáčka, citrónový krém, ovocné Poch, ovocný džem, bavorský krém pod.
Vďaka novej technológii stroj všetky výrobné cykly zaznamenáva a možno ich vyhodnocovať, tlačiť a evidovať. Stroj je tiež vybavený systémom alarmov upozorňujúce na možné závady (napr. Pri výpadku el. Prúdu a opätovnému zapnutiu stroj sám vyhodnotí, či došlo k výraznejšiemu poklesu teploty a je potreba zmes opäť pasterizovať alebo či k výraznému poklesu nedošlo a možno v priebehu pasterizácie pokračovať bez by boli ohrozené hygienické predpisy pri pasterizácii).
Špeciálny program určený pre servisných technikov umožňuje okamžité vyhodnotenie prípadné závady a tým aj jej rýchle odstránenie.
Produkce za cyklus | 30 kg |
---|---|
Minimální náplň na cyklus | 15 kg |
Maximální náplň na cyklus | 30 kg |
Výška/Šířka/Hloubka | 108x53x93 cm |
Chlazení | voda/vzduch |
Příkon | 6,5 kW |
Napájení | 400 V |
Váha | 210 kg |
Články
Ľadová triešť úplne neodmysliteľne patrí k teplým letným dňom. Svojimi výraznými farbami spoľahlivo pritiah...
Väčšina cukrárov dnes považuje čokoládu pri svojej profesii ako potrebnú surovinu. Hoci sa ešte stále v odb...
Čo je to temperácia čokolády a ako prebieha? Aké zásady je potrebné dodržať pri práci s čokoládou, aby bol ...