Ľadová triešť úplne neodmysliteľne patrí k teplým letným dňom. Svojimi výraznými farbami spoľahlivo pritiahne detských zákazníkov, ale čo dospelí?
ĽADOVÁ TRIEŠŤ PRE DOSPELÝCH
Pokiaľ je u vás rušné aj neskôr popoludní, môžete svojim zákazníkom ponúknuť triešť s alkoholom alebo z nej jednoducho vytvoríte kokteil. Triešť stačí dozdobiť kúskami ovocia alebo lístkami mäty a je hotovo. Cez leto je obľúbené napríklad mojito.
Ak hľadáte skôr niečo nealkoholické, môžete ponúknuť ľadovú kávu – samozrejme s dobrou šľahačkou. Pre cukrárne je výhodné zvoliť profesionálny výrobník šľahačky – vyplatí sa už pri spotrebe 0,5 l/deň a rozdiel oproti bežnej šľahačke je skutočne obrovský.
VYTVORTE DÚHOVÝ EFEKT
Pokiaľ sa rozhodnete ponúkať ľadovú triešť, odporúčame zvoliť výrobník, ktorý má aspoň 2-3 komory. Zákazníci majú väčší výber a vy môžete ponúkať aj rôzne kombinácie.
Pokiaľ zmiešate viac triešti do jedného téglika, výsledok môže byť zaujímavý nielen chuťovo, ale aj vizuálne. Zvoliť môžete napríklad kombináciu príchutí jahoda a mango alebo cola a limetka. Nezastupiteľné miesto má aj modrá malina.
ĽADOVÁ TRIEŠŤ Z OVOCIA
Výrobky z čerstvého ovocia sú v súčasnej dobe veľmi vyhľadávané, tak prečo nezaradiť do sortimentu ovocnú triešť. Na jej výrobu nám stačí šťava vylisovaná z ovocia, prípadne voda, cukor a prírodné farbivo, aby sme dosiahli požadovanú intenzitu chuti, konzistencie a farby.
AKÝ VÝROBNÍK ĽADOVEJ TRIŠTE ZVOLIŤ?
Pokiaľ ste sa rozhodli rozšíriť sortiment o ľadovú triešť, odporúčame zvoliť výrobníky I-PRO. Oproti iným modelom majú dvojitú vaňu, ktorá funguje ako termoska - výroba je teda rýchla aj pri nízkom výkone kompresora. Triešť si dlhšie udržuje stálejšiu teplotu bez nutnosti dochladzovania, takže šetrí elektrinu. Navyše sa komory nerosia.