Hotline: +420 511 189 990
czsk

ĽADOVÁ TRIEŠŤ AKO JU POZNÁTE

Naše produkty

Články

13. 05. 2022

Ľadová triešť úplne neodmysliteľne patrí k teplým letným dňom. Svojimi výraznými farbami spoľahlivo pritiah...

11. 05. 2022

Väčšina cukrárov dnes považuje čokoládu pri svojej profesii ako potrebnú surovinu. Hoci sa ešte stále v odb...

09. 05. 2022

Čo je to temperácia čokolády a ako prebieha? Aké zásady je potrebné dodržať pri práci s čokoládou, aby bol ...

Ľadová triešť úplne neodmysliteľne patrí k teplým letným dňom. Svojimi výraznými farbami spoľahlivo pritiahne detských zákazníkov, ale čo dospelí?

ĽADOVÁ TRIEŠŤ PRE DOSPELÝCH

Pokiaľ je u vás rušné aj neskôr popoludní, môžete svojim zákazníkom ponúknuť triešť s alkoholom alebo z nej jednoducho vytvoríte kokteil. Triešť stačí dozdobiť kúskami ovocia alebo lístkami mäty a je hotovo. Cez leto je obľúbené napríklad mojito.

Ak hľadáte skôr niečo nealkoholické, môžete ponúknuť ľadovú kávu – samozrejme s dobrou šľahačkou. Pre cukrárne je výhodné zvoliť profesionálny výrobník šľahačky – vyplatí sa už pri spotrebe 0,5 l/deň a rozdiel oproti bežnej šľahačke je skutočne obrovský.

ledová tříšť

VYTVORTE DÚHOVÝ EFEKT

Pokiaľ sa rozhodnete ponúkať ľadovú triešť, odporúčame zvoliť výrobník, ktorý má aspoň 2-3 komory. Zákazníci majú väčší výber a vy môžete ponúkať aj rôzne kombinácie.

Pokiaľ zmiešate viac triešti do jedného téglika, výsledok môže byť zaujímavý nielen chuťovo, ale aj vizuálne. Zvoliť môžete napríklad kombináciu príchutí jahoda a mango alebo cola a limetka. Nezastupiteľné miesto má aj modrá malina.

ĽADOVÁ TRIEŠŤ Z OVOCIA

Výrobky z čerstvého ovocia sú v súčasnej dobe veľmi vyhľadávané, tak prečo nezaradiť do sortimentu ovocnú triešť. Na jej výrobu nám stačí šťava vylisovaná z ovocia, prípadne voda, cukor a prírodné farbivo, aby sme dosiahli požadovanú intenzitu chuti, konzistencie a farby.

AKÝ VÝROBNÍK ĽADOVEJ TRIŠTE ZVOLIŤ?

Pokiaľ ste sa rozhodli rozšíriť sortiment o ľadovú triešť, odporúčame zvoliť výrobníky I-PRO. Oproti iným modelom majú dvojitú vaňu, ktorá funguje ako termoska - výroba je teda rýchla aj pri nízkom výkone kompresora. Triešť si dlhšie udržuje stálejšiu teplotu bez nutnosti dochladzovania, takže šetrí elektrinu. Navyše sa komory nerosia.

Články

13/05/2022

Ľadová triešť úplne neodmysliteľne patrí k teplým letným dňom. Svojimi výraznými farbami spoľahlivo pritiah...

11/05/2022

Väčšina cukrárov dnes považuje čokoládu pri svojej profesii ako potrebnú surovinu. Hoci sa ešte stále v odb...

9/05/2022

Čo je to temperácia čokolády a ako prebieha? Aké zásady je potrebné dodržať pri práci s čokoládou, aby bol ...