Naše produkty
- Točená zmrzlina
- Kopčeková zmrzlina
- Vitríny s výrobníkom
- Kombinované stroje
- Pastery
- Výrobníky nanukov
- Výrobné linky na zmrzlinu
- Šokery a konzervátory
- Cukrárske stroje
- Chladiace a mraziace vitríny
- Chladiace a mraziace stoly
- Pece a konvektomaty
- Výrobníky ľadovej triešte
- Stroje na čokoládu
- Výrobníky horúcej čokolády
- Príslušenstvo
- Predajné stánky a prívesy
- Bazar cukrářské stroje
Články
Ľadová triešť úplne neodmysliteľne patrí k teplým letným dňom. Svojimi výraznými farbami spoľahlivo pritiah...
Väčšina cukrárov dnes považuje čokoládu pri svojej profesii ako potrebnú surovinu. Hoci sa ešte stále v odb...
Čo je to temperácia čokolády a ako prebieha? Aké zásady je potrebné dodržať pri práci s čokoládou, aby bol ...
Menší kombinovaný stroj CHEF 12 LCD, multifunkční stroj pro víceúčelové využití: výrobník krémů, čokolád, polev, náplní, těst a dalších produktů v klasickém tradičním stylu. Komunikace v českém jazyce, přednastavené recepty.
Cukrársky stroj a Paster CHEF 12 bol navrhnutý pre uspokojenie potrieb kuchárov a cukrárov, ktorí chcú rýchlo vytvárať svoje vlastné špeciality a mať produkty vždy čerstvé. Je veľmi flexibilný, môžete v ňom pripravovať: cukrárske krémy, náplne, pudingy, vytemperovanou čokoládu, marmelády atď., Obsluha môže voľne tvoriť a upravovať rôzne množstvo prvotriednych delikates. Sú univerzálne a sú určené do gastronomických a cukrárskych prevádzok. Tieto stroje majú všestranné využitie: chladí, varí, emulgujú, pasterizovať, samozrejme aj konzervujú podľa moderných hygienických predpisov.
Cukrársky stroj je vybavený špeciálnym systémom miešadlá pre dokonalé oslabenia zmesi, ktoré umožňuje zmenu až 10 rýchlosťou miešania. Všetky diely, ktoré sú v styku so zmesou, idú ľahko demontovať a vyčistiť. Pre jednoduchšie čistenie je stroj vybavený sprchou, ktorú možno napojiť na teplú vodu. Jednoduché ovládanie pomocou panela s LCD obrazovkou a komunikácií aj v českom jazyku pre ľahkú obsluhu. Možno tiež použiť pre miešanie krémov, jogurtov, čokolády, marmelády a pri cukrárskej výrobe. Digitálne nastaviteľný program umožňuje automatickú či poloautomatickú výrobu požadovaných produktov. Reaguje veľmi rýchlo na všetky povely. Patentovaný dvojitý obal s glykolovú náplňou umožňuje vysoké pracovné teploty. Napríklad pri výrobe krémov, sú nastaviteľné od 30 - 115 ° C a dajú sa programovať v režime od 1 minúty do 12 hodín a 59 minút. V chladiacom systéme je použitý ekologický plyn.
V stroji je naprogramované mnoho cukrárskych programov ako napr. Výroba zmrzlinovej zmesi, pasterizácia, čokoláda, temperovanie mliečnej, bielej a horkej čokolády, temperovaná Gianduia, cukrársky krém Ganache, cukrový sirup, varenie krémov, varenie ovocných krémov, príprava ovocného želé, pasterizácia jogurtu, želatíny, žĺtkového krému, maslových krémov, krém San Giuseppe a Zabaione, čokoládový krém, vanilková omáčka, citrónový krém, ovocné Poch, ovocný džem, bavorský krém pod.
Vďaka novej technológii stroj všetky výrobné cykly zaznamenáva a možno ich vyhodnocovať, tlačiť a evidovať. Je tiež vybavený systémom alarmov upozorňujúce na možné závady (napr. Pri výpadku el. Prúdu a opätovnému zapnutiu stroj sám vyhodnotí, či došlo k výraznejšiemu poklesu teploty a je potreba zmes opäť pasterizovať alebo či k výraznému poklesu nedošlo a možno v priebehu pasterizácie pokračovať bez boli ohrozené hygienické predpisy pri pasterizácii).
Špeciálny program určený pre servisných technikov umožňuje okamžité vyhodnotenie prípadné závady a tým aj jej rýchle odstránenie.
Produkce za cyklus | 12 kg |
---|---|
Minimální náplň na cyklus | 3 kg |
Maximální náplň na cyklus | 12 kg |
Výška/Šířka/Hloubka | 108x40x93 cm |
Chlazení | voda / vzduch |
Příkon | 6,3 kW |
Napájení | 400 V |
Váha | 150 kg |
Články
Ľadová triešť úplne neodmysliteľne patrí k teplým letným dňom. Svojimi výraznými farbami spoľahlivo pritiah...
Väčšina cukrárov dnes považuje čokoládu pri svojej profesii ako potrebnú surovinu. Hoci sa ešte stále v odb...
Čo je to temperácia čokolády a ako prebieha? Aké zásady je potrebné dodržať pri práci s čokoládou, aby bol ...