Naše produkty
Ľadová triešť úplne neodmysliteľne patrí k teplým letným dňom. Svojimi výraznými farbami spoľahlivo pritiahne detských zákazníkov, ale čo dospelí?
Väčšina cukrárov dnes považuje čokoládu pri svojej profesii ako potrebnú surovinu. Hoci sa ešte stále v odbore stretávame s tukovými polevami, dopyt ženie kvalitu čokolády vpred. Zákazníci sami vyhľadávajú chutné a zdravé produkty, a neboja sa veci nazývať pravými menami. S dopytom po pravej čoko...
Čo je to temperácia čokolády a ako prebieha? Aké zásady je potrebné dodržať pri práci s čokoládou, aby bol výsledok perfektný?
Jedným z najobľúbenejších produktov od talianskej Frigomy je multifunkčný stroj CHEF LCD, ktorý kombinuje cukrársky stroj a paster.
V posledných rokoch sa medzi zákazníkmi objavuje silný dôraz na kvalitu a čerstvosť surovín. Práve na tento trend reagujú výrobníky fresh zmrzliny, ktoré vyrábajú produkt priamo pred očami zákazníkov.